handbollhandbollhandboll

WOHO! ni som missade borde gå in på tv4's sportsidor och se när sverige efter många om och men tog segern mot spanien. jag är nästintill lyrisk:) handboll är i en liten särklass för sig, något som jag för skojs skull skulle testa på en höstdag i niotioårsåldern, kommer fortfarande ihåg hur vi fick en jättelik boll att studsa med inne i målgården och tja det bet sig minst sagt fast :)

en fundering som har upptagit några sekunder av min tankeverksamhet när solen sken och det var härligt ute häromdagen. att det är ju lite knepigt att om du är rökare är det "okej" att ta en liten paus då och då för att gå ut och förpesta lungorna, men skulle det isf vara okej att vilja gå ut och behålla dem i fint skick men vilja sitta i solen en minut eller två? ohno

måndag

studiedagar är ett för himla bra påfund, dagen i ära har dock inte gjorts speciellt mycket vettigt på. med tanke på att jag katastrofalt nog somnade ifrån handbollsmatchen igår var jag lycklig när jag hittade hela matchen på internet och kunde kolla på den i efterhand istället :) dagen/arna i sköve var succé, det kunde inte varit mer lyckat. trots att vi fick trängas med diverse påstridiga och jobbiga människor på dansgolvet, blev kvällen på depå/bogrens/harrys var det nu ska kallas reallyreally good. thank you everybody.

idag(imorgon) börjar period 3 i skolan, bara två perioder kvar nu. något jag känner blir en av kommentarerna varenda gång jag skriver här numera, dock känns inte ångesten över efterskolanfunderingarna hälften så stor nu som det gjort förut. bla bla bla.


I wanna be the smile you put on your face


13 januari

solen sken imorse när jag vaknade, dock har den hunnit försvinna igen. gårdagens träningsevent av the academy i halmstad var väldigt bra. dock känns det i musklerna och kroppen idag. att komma till halmstad igår var härligt, även om det inte går att jämföra med känslan att tillbringa dagar där under sommaren. det är något väldigt speciellt över det där. idag är det exakt 152 dagar kvar tills vi står på fenix altan med vita mössor, känns otroligt skönt. nu återstår bara vadskajaggöraefterskolanångesten. well,

har suttit här en stund nu och spanat på höstlegender, även att jag sett den X antal gånger är den lika bra fortfarande:) risken att ägna närmsta timmen åt den ligger inte långt borta.