papper

hur jag än bär mig åt så bygger de likt en myrstack i mitt rum, jag tycker att jag rensar jätteofta (i verkligheten inte fullt lika ofta) men tills varenda nytt tillfälle hinner det alltid plocka på hur mycket som helst. räkningar, lönespecar, kataloger, tidningar, talonger, skolpapper, andra papper och en hel del andra papper. idag, igen, slängde jag en gigantisk bunt. dras allt till mitt rum eller är det jag som är en hamster och samlar på mig allt skräp?


 


meeeeeeeeeeeeeeeeeen, dubido

tisdag

både dagen i skolan igår och idag har gått hur fort som helst, av någon anledning känner jag på mig att detta kan bero på att vi har sjuk panik över nationella provet i matte om två veckor, numera består mina veckor av ungefär 10timmar matte, exklusive allt jag borde räkna på fritiden. någon med mer innehållsrika dagar & inspiration?

17 november

växlade in mina sista yen idag, känns lite lustigt att det är över en hel vecka sedan nu vi lämnade kobe, inatt är det en vecka sen vi kom hem igen. har inte riktigt förstått vart den senaste veckan tagit vägen, och det vore synd att påstå att jag inte längtar tillbaka. veckorna i japan och hos familjen watanabe hade inte kunnat vara bättre.


har fördrivit min dag hittills bl.a. med att tillsammans med min kära morbror och syster kolla på en dokumentär om Astrid Lindgren. med tanke på att även japanska ungdomar störtjublade när man nämde pippi, sa det mig rätt så mycket om vilken förmåga att fängsla folk hon verkligen hade.



here you go, saturdaynight -


japan/vaggeryd

sent i lördags äntrade vi hemorten igen, nu i efterhand känns det som att jag varit borta sisådär två dagar, veckorna gick sjukt fort och jag längtar tillbaka till japanlandet mest hela tiden, vilket jag knappast tror att jag är ensam om. att gå till fenix igår var ingen höjdare, diskussion om den katastrofala mattesituationen, hur detta ska lösa sig har jag no idea about. men jag lär behöva plugga häcken av mig för att hinna klart till 6e december och nationella provet, suck. sen är det ju min tendens att när jag som allra bäst borde ta tag i böckerna hittar jag alltid tusen saker som är roligare/viktigare att göra, igår innebar det att tillbringa tid med near and dear ones, och vad ska jag komma på för ursäkt idag? handbollsträning bla.

pi vart håller du hus?


takida spelas på radion, ojoj happiness. om inte annat väntar skolan på mig nu, underbara tisdagar, börja dagen med fysik och sedan kemi, uh I couldn't be worse.


sondag

en sak jag standigt funderar over ar hur det kan komma sig att varesig jag ar har i japan eller hemma, ar jag sa himla trott. klockan ar 21.20 och jag ar halvt dod.  helgen har innehallit bade besok i slott, shopping, tecermoni, buddistisk cermoni (hur haftigt som helst!) och massa annat. hur bra jag an har det, for det ar verkligen tipptopp min vardmamma ar hur mysig som helst (och hon alskade havregrynsgroten jag kokade imorse, haha) maste det erkannas, jag saknar alla er dar hemma, en hel del.


watch out

fredag

okej, det ar fredagkvall och klockan ar 21.40, hemma borde den vara runt 13.40 nu, jag sitter i kita-ku utanfor kobe, i japan, hos en japansk familj och har nyss varit och atit pa en sushirestaurang. hur haftigt som helst, alla tallrikar kommer in pa lopande band. det ar bara att plocka och valja vad man vill ha, dock ar jag nog ganska sa glad att allt star med kines/japanes tecken, var det nu ar, for om jag vetat vad allt ar jag kakat idag hade jag nog inte kant mig lika valmaende nu. pa nagot satt sa fattar jag nog inte riktigt hur langt hemifran jag ar, det ar ett stort ryssland och lite vatten hem, men, jag har det hur bra som helst och alla ar jattesnalla, sa jag lar minst sagt overleva.