ledighetstid

igår var jag ledig hela dagen, idag till kl1, och imorgon slutar jag halv1 jag känner för tillfället att jag inte klagar på tillvaron.

solen skiner och jag har idag under frukosten inte fått besök av någon farbror från rikets sal, måttligt chock för mig igår, resan till bulgarien är bokad och klar. men jag känner att jag gärna skulle vilja veta hur det går med japan. en långledig helg väntar, måndagonsdag innebär dock jobb för min del, men jag trivs rätt bra så det är synd att klaga.

tittade på bilder på fenix finnemangfina hemsida från studentutspringet förra året, känns lite overkligt att vi står där om ett år. och tills dess ska jag ha fundilerat ut vad jag ska hitta på därefter.



by the way, har jag lite lätt handbollsabstinens just nu. aouhu.


everything changes,
don't get stuck in old times

måndag

ännu en måndag har överlevts, idag har jag konstaterat att prov är överskattade saker och att tåg inte är att lita på. for the first time har jag haft körlektion i värnamo, jag och jens har åkt tåg och beskådat elever tillhörande segersta och alla deras hundra husdjur.


apollo är knasigt, deras bästa egenskap är helt klart att krångla, krångla och krångla ännu mer.

som svar till annalenas auktion kan jag meddela att hennes själ inte är till salu, för jag har snott den och lämnar aldrig tillbaka den! bättre lycka nästa gång!


18års kalajs

igår var det once again party ute i hoks folketshus, najsig förfest med glada tjejer och skratt =)
idag är jag mindre pigg, och imorgon har jag prov. woho!


uuuh

söndag

i rätt så vanlig ordning har ich und fraulein lina lekt en stund:)
igår träffade jag emmy, som var jättejättelänge sen:( då blev jag glad:) woho!
och  däremot idag har solen strålat heeeeeeeeeela dagen ,yeah


barn, som man tycker mycket om har en förmåga att göra en hejdlöst glad. det är rätt fascinerande att ha följt en liten bebis sen 4månader, som idag helt plötsligt blivit 6år, kommer och sätter sig i knäet på dig och berättar att när man är 6år får man börja skolan till hösten och att den tycker om dig :) nao.


lost in time? ärligt talat tror jag att jagochminatankar åtminstone det senaste året stannat i tiden, fick ett mail från sockerdricka och läste gamla grejer, sen ett år ungefärhlich, och det läskiga är att jag tänker likadant nu som jag gjorde då. saker jag sa för någon vecka sedan, kunde jag läsa att jag skrivit redan för ett år sedan. well, time to move on.
hang in there!

rekord

det är nog inte många som lyckas med att lämna in en mobil, få tillbaka den, avända den nästan ett dygn och sen behöva lämna in den igen, ajs. fortsätter det såhär kommer jag bli stammis på 3butiken.

dagen i sin ära har tillbringats i jönköping med mia, och senare även lina=) solen har sken på oss och en gubbe tutade glatt med sin permobil. hm. vi har alla införskaffat oss skoskav och kinamat. yeay.
"småland är ju fan ett enda stort träd!" , mia har lätt den bästa kommentaren hittills idag;)

fredag den 13e

var väl synd att säga att turen var på min sida igår, med tanke på att jag hämtade tillbaka min telefon i torsdags och hade använt den EN EN EN dag, så går den sönder igår igen...... congrats!

i övrigt denna veckan tillbringade jag måndagen med mina söta småkusiner och morbror på ett hörn. I onsdags begav vi oss till ullared med sång och galenskaper på vägen dit=) trevlig dag som avslutades med att göra sisådär jättemånga inbjudningskort. igår hade både jag&lina körlektion, sen ringde vi till apollo och grejade, som för övrigt har otrevliga och handlingsförlamade säljare, kvällen spenderade vi hos calle med film tittande mys. =)


sol-sol-sol,
nu kom mormor&morfar till skokartongen .. ... ... .

12april

idag är det exakt en månad kvar tills jag fyller år, jiiihaa. har tillbringat en stund i stora staden jönköping idag, lina klippte sig och jag var på A6 och hämtade min lagade telefon :) nomore halvsnuskiga lånetelefoner.
 

något jag funderat på flera dagar är att det är lite knasigt att utsidan spelar verkligen ingen stor roll, och det kan störa mig äckligt mycket att jag verkligen ogillar att man kan tycka om någons bra sidor som egentligen inte är någonting om man jämför med det negativa. hmpf.


, när vinter blir vår växer saknaden större, vägarna i skogen lär vara hur bra som helst nu. snart borde det vara dags att kolla hur vattnet ser ut och vänta på att det ska bli badvänligt, det är få som kan skänka någon den mängden glädje, "det skulle alltid vara vi två mot världen." och ja, jag saknar.

i övrigt strålar solen mest hela dagarna, så jag ska inte klaga på tillvaron :)

lycka!

för ett halvårsedan var jag halvt galen ett tag för att jag inte kunde hitta min the sounds skiva, men jag hade hunnit glömma bort det. och idag hittar mamma den i ett annat gammalt fodral! wooooho! det räddade min dag =) wey!


för övrigt har vi käkat frukost och fikat, lekt i lekparken och kollat på pettsson och findus, this far, min dag har börjat både tidigt, känner nu att jag hade behövt sova någon timma till. phu.


8april

påsklov, vår, snö.
det ligger snö på gräsmattan, som inte finns något gräs på, och det dalar ner lite till, men om solen kan komma tillbaka imorgon - hejdå snön. veckan har haft flera födelsedagsbarn, eller rättare sagt tre, woho!

period4 börjar i skolan nu, vilken innebär no more school på onsdagar för min del, känns rätt så jätteskönt. om en dryg månad fyller först jag sen även min kära lina år, ännu ett plus. det börjar bli varmare på dagarna nu, ännu bättre.


tre varv runt jorden och tillbaka,
,thanks for reminded


!poppis


ännu en...,.

.....såndär skön kommentar


"men du vet han har en sån där konstig växellåda, den är liksom rakt fram inte åt sidan som alla andra bilar är"
"är det inte en automat då?"
"nej, det är en vanlig det vet jag!"
efter många om och men så tvingas jag ge med mig, för det är verkligen inte någon automat.

förrän, en vecka senare..
"ojdå, det var visst en automat men jag trodde bara gamlingar hade sånna"

:)

vår

yeay, solen skiner mest hela dagarna, underbart.


idag som ganska många andra dagar ägnades ett tag åt en pratstund med linut,  inte visste jag att lasse åberg spelar tennis och har uppdraget pannband och grejer ;)  haha