19 december

som de flesta föregående år av månaden december innebär det en hel del jobb, nu börjar det dock bli aningen tröttsamt. på köpet har jag blivit halvförkyld också.

en smått mysko grej som alltid slår mig när man sitter i slutet av ett år är alla funderingar över året som gått. inför 2007 trodde jag(vi) att det aldrig skulle kunna bli lika bra som 2006, nog att sommaren och hösten -06 var bland de roligaste tiderna hittills, men det var trots allt ganska fel. 2007 har varit minst lika bra, och framåt kan det bara bli bättre. 2007 börjades med en vinter med någon dispyt hit och dit, massa snö och pulkaåkning blev det en del av, snön smälte bort och påsk firades med middag hos emmy, väldigt najs. emelie hade artonårfest och valborg var strax efteråt, sen blev det maj då jag och flera andra blev ett helt år äldre, körkort togs. midsommar i halmstad firades, jag bröt tån, blev sjukskriven hela långa sommaren. flertalet trips med martina till göteborg, halmstad och after beachen besöktes av en kvartett så mycket som möjligt under semestern, i juli var vi i bulgarien, inget att skryta med, augusti börjades med en trip till island (som jag förövrigt är helt förälskad i), skolan började innan vi ens kommit hem. hösten har gått hur snabbt som helst, det har hunnits med kräftskiva, pubafton, filmkvällar och knasiga påhitt, någon utgång, massa jobb och skolarbete, senare i oktober gjordes det bästa på hela året - resan till japan, något som inte någonting annat ens är i klass att konkurrera med för tillfället. nu är det "vinter" igen, jul, juldagen och nyår står för dörren.

and so if this was it all, how was your year?


12 december

under en tidig höstpromenad diskuterades mycket om jul och allt som hör till, då var det evigheter kvar tills dess. nu sitter jag här, inte helt ovanligt, det är -0.3 grader utomhus och tolv dagar kvar till julafton, hejochhå. i vanlig ordning kom calle hem från skolan och ropar hallååååå tjugofem gånger så fönsterglasen skakar, men anyway jag gillar honom ändå. mindre gillat är julkort som jag nu ska pysa och sätta tänderna i eller mer bokstavligt händerna.
en av alla nördiga insikter jag får ibland var idag att det är inte samma sak att dricka te utan sällskap, helt enkelt.




"is there anything worse than regret that you
didn't appreciate one moment more,
when you realize it wont be in repeat"

decemberhelg

det tillhör väl inte riktigt vanligheterna att ha en helt ledig helg, så det kändes väldigt skönt när jag vaknade klockan tio imorse. den stora höjdpunkten blev dock när mitt och min kära systers tidsfördrivskanal MTV sattes igång och top ten just då var kent. nog att jag inte alls ogillar de nya låtarna, men att de till min lycka spelade 747 och vinter02 fick min dag att börja bättre än bra.

gårdags eftermiddagen/kvällen spenderades i storstan jkpg, inhandling av ett nytt paraflax sedan jag när jag på vägen hem från skolan igår insåg att mitt var jättesönder på ena sidan. några julprylar hittades. mat på jensens, väldigt mysigt ställe. avslutades med bio på den nya saw filmen, och jaaaaa, den var riktigt bra men jag höll på att hoppa upp i taket fler än en gång.

det åkte precis förbi en tvilling till monsterbilen utanför, fast en svart, tänk att det är fler som kan tänka sig att åka runt i ett sånt vrålåk. jag trodde knappt det var möjligt. spinningen väntar om en halvtimma, så nu borde jag helt klart göra något vettigt istället.


apple



"I'm so glad God picked that apple"