gamla serier

att de börjat sända Dr Quinn igen på tv som visades 1993-1995, och då var mitt favoritprogram på tv, är ju toppen. det jag blir mest fundersam över är dock att jag fortfarande tycker det är lika bra som förut, kollar man på exempelvis skilda världar eller någon annan värdelös serie som sändes på mitten av 1990-talet börjar jag undra varför man ens avsatte tid för att titta på det. men dr quinn däremot tycker jag är lika bra (om inte bättre) som jag tyckte då, heja 1800-talet :):)


FREDAG

trots att jag inte börjat jobba, än, känns fredagen idag precis som när man jobbar. lite äntligen-helg-känsla:)

årets sommarlovsmorgon? vad är detta för barnprogram?


lalalaaaaaa

köttfärs, ost och sås kanske?


bal/student/midsommar


student 2008

                                                                                        kan man känna annat än lycka?


fotbolls EM

man kan knappt tro att jag lyckades sitta hela matchen och kolla på våra blågultklädda svenskar som tog hem segern mot grekerna. fotboll är en sport som aldrig intresserat mig mer än att bistå som åskådare, i vilket fall så ägnar jag inte överdrivet mycket energi mer än så. däremot svenska handbollslandslaget, trots att jag är tjej själv har jag ingen stenkoll på tjejerna även om de lyckats ta sig till OS, men herrarnas lag kan jag inte sluta att med viss (ENORM) bitterhet tänka på att OS-kvalet missades till islands fördel. jag känner mig som en gammal tant, men det hade varit ett sånt perfekt tillfälle att "komma tillbaka" till handbollseliten. jag längtar efter en nyare form av "Bengan Boys" känsla

bal och sol

det är söndag och soligt som bara den, i princip har dela dagen har spenderats ute vid sjön. tillvaron kan knappt bli bättre.

balen, nu är det redan över och inget kvar vilket känns aningen lustigt. något som man sett fram emot så oerhört länge och varit nervig och spänd inför är förbipasserat, med stordåd. det var inte så roligt och minnesfullt som jag tänkt mig, istället var det minst fem gånger bättre! vilken förmiddag, dag, kväll. nervositeten när vi satt i bilen där värmen steg uppemot 35grader var på topp. allt blev minst sagt lyckat och vi dansade loss till svenssons pop mest hela kvällen, stämningen var hur go som helst. nu är nedräkningen till studenten i full gång och så tidigt som på fredag äger stora dagen D rum, wow!


tralala, och förresten så överlägger och funderar jag över kebnekaise.

idioti

jag tittade igenom gamla bilder och skrattar högt åt hur fyra nötter en iskall vinternatt i mars mitt i natten ger sig ut och GÅR upp till toppstugan på hundfjället. till råga på allt även åker PULKA nerför den livsfarliga svarta backen, inte att uppmuntra någon till, tror aldrig jag har varit så rädd eller skrikit så högt. det är så dumt det kan bli, men vad roligt vi hade :)


nöjda uppe på toppen:)
image6

2 juni

födelsedagar i maj har avklarats, köpenhamn har besökts och hjulafton i kommunen är passerade.  massa roligheter och vissa saker slutar man aldrig förundras över. köpenhamn är ytterligare en nordisk huvudstad man allt för lätt kan bli kär i, visserligen har jag oslo kvar att besöka vilket kanske skulle vara en helomvändning, men i vilket fall är det en mysig stad. om FEM dagar FEM FEM FEM ska vi gå på bal ute på hooks herrgård, woa det känns lite knepigt men tjena vad kul det ska bli :):)
 

image5 
:):):):)