onsdag

både måndag och tisdag har rusat iväg som aldrig förr, tjoff. idag har varit en lyckans dag med, båda mina kära vännor som jag eskorterade till vmo grejade sina körkort de också, congrats my Ladies! :)

jag lovar, i fortsättningen ska jag värdesätta mina dagliga promenader högre. man fattar inte hur bra man har det förrän man fattar att man inte längre lyckas. jag blir nästan sur på alla andra som så fint och obehindrat traskar fram på vägen, åh.


uttråkad

nu är det inte långt borta att jag snart exploderar eller något i den stilen, jag sitter hemma, alldeles ensam, mamma jobbar och mina syskon har dumpat mig för att sova över hos sina kompisar. mamma har tagit bilen till jobbet, det regnar ute. jag kan inte ta mig någonstans, dvs. OM jag inte vill ta mina handikappstolpar och halta mig fram i regnet. detta var det tråkigaste jag varit med om på länge, inte nog med det så ska jag sitta såhär i tre veckor till, om jag glömt min mobil uppe och ändå råkar höra att det ringer är det inte ens lönt att skynda sig för jag lär inte hinna fram förrän det slutat ringa ändå, jag dör. kan inte alla bara sluta jobba sådär hufsplufs? om någon har en stund över att agera lekkompis är jag lätt öppen för förslag för detta var jäklar i mig TRÅKIGT. okej, nu klagade jag lite i värsta taget men jag vill ju knappast spendera hela mitt sommarlov framför en tråkig dator. tack gode gud att jag har tillräckligt med musik att lyssna på. armen,

måndag den 25

löningsdag, heller inte något man tackar nej till precis.
däremot är jag rastlös så det kryper i hela kroppen på mig, riktigt rikigt tråkigt. ah. men jag har kommit på att jag bara blir rastlös när jag inte gör något vettigt och fördriver tiden med. jäkla problem.
min takidaskiva är bättre än det mesta just nu,





ibland vill jag bara skrika högt. jättehögt.

ffokcuf hejdå

onsdag den 20e juni

denna dagen kunde inte blivit mycket bättre, eller rättare sagt den kunde inte alls ha blivit något bättre. allt har klickat och varit kanon. woho!


lördagsöndagnatt

helgen har innehållt lite av varje såhär långt, klasskvällen i fredags var mer än lyckat. mitt flyt i kortspel har dock övergett mig totalt idag, men det är ju visserligen snällt mot alla andra att låta dem vinna:)

jag är rastlös till tusen och borde gå och lägga mig istället.



baby, think twice.
catch every moment as if it would be the last one.

torsdag

började dagen med att försova mig, fick lite panik en stund. lyssnade klart på de sista redovisningarna i estetiskverksamhet i fyrtiofem minuter sen var det hejdå ha en trevlig sommar. fördröjde en stund med att läsa bloggar och resdagböcker tills emil kom och pratade bort en stund. nu sitter jag här, inte mycket mer aktiv och funderar på vad som ska lagas till lunch. ska visserligen tillbaka och ha matte sen igen, sista lektionen med våran mattelärare tills nästa vår, känns surtsurtsurt. det är lite knasigt, har funderat på varför det alltid är de bra lärarna som tar ledigt eller slutar, eller är det bara så att man bara reagerar då någon "bra" gör det och inte reflekterar över att någon mindre omtyckt slutar? jag&knäpptankar.

klevshult vann sin fotbollsmatch igår, grattis, och de vann lätt matchen i att ha flest knott runtomkring planen.

såg precis en postis rulla förbi utanför fönstret, nästa vecka är det min tur att åka runt där jag cyklade hela förra sommaren ska bli rätt skoj faktiskt, haha. vilket nöje.



higher, lätt en av de bästa låtarna som någonsin gjorts
Up high I feel like I'm alive for the very first time
Sail up high I'm strong enough to take these dreams
And make them mine.

måndag

äntligen är sista provet avklarat, dock gick det nog inte tipptopp precis. men det känner jag att jag kan leva med just nu ändå. däremot har jag fått ont i halsen, bu.

helgen har innehållit hjulafton och massa vätterstrand. ännu en gång har jag fått bekräftat för mig att vaggeryd/skillingaryd är samma skräp som det alltid varit och alltid kommer vara. dvs, inget att gräma sig över om man skulle missa en big happening. det är alltid samma folk, samma stämning och samma pinsamheter.

våran lärare har gett oss i uppgift att lösa problemlösningsgrejer hela dagen efter att vi gjort klart provet, inte helt oväntat har ännu ingenting gjorts och mycket lär nog inte heller göras. inte mig emot, för jag är lite lätt trött på skolan nu.

solen skiner, jag har bränt mig på axlarna och fått en massa myggbett som jag helt i vanlig ordning kliat sönder, så nu börjar sommarkänslorna infinna sig betydligt mer än innan.

för övrigt är det bara två skoladagar kvar för min del, mindre än två veckor kvar tills midsommar, en dryg månad kvar tills vi beger oss till bulgarien och ungefär två månader kvar tills island ska besökas. det vore synd att säga att jag klagar på tillvaron just nu.

näst sista fredagen i skolan

det känns helt overkligt att det bara är nästa vecka kvar, sen ska jag ägna mig åt jobb ett tag. men den där sommarlovskänslan har inte infunnit sig än.

på måndag har vi sista provet, äntligen, det läskiga är att jag har på senaste märkt att ju mer jag läser och iaf försöker få att fastna där inne desto mer förvirrad blir jag. kolla in
http://www.forskning.se/Infact/nyabiologin/ks/navigation.html där de skriver om immunförsvaret, visserligen känns allt rätt logiskt, MEN hur kunde någon skapareellervadduvill komma på och kläcka tanken att "vi trixar med lite vita blodkroppar med olika funktioner så några bildas vid en viss infektion, och då förökar de sig och angriper för att sedan förstöra de utsatta cellerna och sedan även bilda minnesceller som underlättar om man får samma virus/bakterie en gång till". jag fattar ingenting, om någon har ett bra svar -jatackgärna.

måndag

ganska vanlig måndag förutom att det bara är denna och nästa vecka kvar i skolan, känns rätt så skönt just nu. japanresan är klar, detta innebär att inom ett halvår ska jag åkt till bulgarien med mycket och många, besökt island mit martina och utforskat smådelar av japan med mina classmates, förhoppningsvis utan större problemas.

det näst sista provet avklarades idag, efteråt hatar jag fysik ännu mer än jag gjorde innan om det ens är möjligt. bara ett prov kvar. även mina finfina ledighetsansökningar är inlämnade, två sista dagarna innan skolan slutar och två första dagarna när skolan börjar. den manliga av mina mentorer skrattade mest, vi misstänker även att han har färgat håret.

varför tankarna börjat snurra har jag inte en aning om, men i helgen när jag borde pluggat fysik, läste jag istället en bok som min syster lånat, vilken alla utom jag läste på högstadiet. I taket lyser stjärnorna, av Johanna Tydell, om man inte har läst den tycker jag helt klart att man borde göra det. samtidigt som jag blir så arg, arg över att cancer överhuvudtaget existerar, arg över att inte en enda gubbe i hela världen kan komma på något att göra åt det, arg över att det drabbar så många, arg över att det gör så ont att se någon tyna bort när sjukdomen bryter ned dem, arg över att jag ens lägger ner tid att tänka på det!

för övrigt är jag rätt glad att det snart är sommar.
hang in there!

det man borde

det man egentligen borde göra är inte min starka sida om det är något jag tycker är ruggigt tråkigt, som idag hade jag verkligen behövt plugga fysik med tanke på att jag har prov på måndag och inte ens har öppnat boken än. ah. men jag har hittat på tusen andra saker att göra, som vanligt, har både varit på spinning, städat mitt rum, dammat alla tavlor och lister, läst ut en bok på nästan 200sidor. allt förutom att ens kolla efter fysikgrejerna, det finns absolut inget tråkigare, jag hatar det.
hejdå