uppdate

tiden springer på bra nu så jag börjar känna att jag hänger efter lite. efter islandshemresa, spenderades ett par dagar hemma, för att sedan åka uppåt huvudstaden och fuf's utbildningshelg till TEND som jag nog ska passa på att göra som projektarbete. nu har jag nog finally tillbringat en eller annan timma hemma, men det vore synd att påstå att de timmarna existerar i överflöd samtidigt som det inte är något jag direkt lider av. någonstans så trivs jag nog rätt bra med att ha mycket att göra.

i skolan är det mesta sig likt, vi har fått en ny mattelärare som är smartare än de flesta jag träffat.
utbildningshelgen i stockholm var tipptopp, till största del, vissa inslag hade jag ju utan problem klarat mig utan.

vaggerydsförändring

en ny upptäckt märkte jag idag, de har satt upp två marknadsbord nästan vid stationen. lite halvt sensationellt sådär, någonting förändras även här.


fenix zu morgen, först nu börjar tröttheten komma krypande kanske inte helt oväntat.

trubbelbubbel

för tillfället har jag två stora dilemman, det första är att jag upptäcker på mitt schema att vi är schemalagda för projektarbete fredagEFTERMIDDAG, ah, men förhoppningsvis behöver man inte närvara, åtminstone inte varje vecka.. . .. nummer två, handboll/intehandboll/handboll. problem

island númer tvö

sammanfattning
söndag: inleder med shopping (kringlan) + grillfest
måndag: presentation av World Class + träning + shopping
tisdag: träning + bad&bubbelpool + shopping
onsdag: ROADTRIP + museum och 9timmars bilfärd + fika i massor
torsdag: hårfärgning nr 1&2 + träning
fredag: shopping nere i "byn"/stan + halvfärdiga solglasögonköp:) + hårfärgning nr 3 + JÄTTEkonsert på fotbollsstadion
lördag: maratoncheckning + siesta + hårfärgning nr 4&5 + fiskrestaurang + jättelik parkkonsert + fest i knarkarligalägenhet & husfest
söndag: sovmorgon + sista träningspasset + släktmiddag + shopping (smáralind)
måndag: blå lagunen + besök vid havsbadet + shopping (kringlan)
tisdag: förmodligen packning + förmodligen ännu en shoppingsväng & godisinhandling + familjemiddag
onsdag: hemfärd & taxfree(shopping), ah, väntar :)

tror att vi nästan fick med allt däri, tänkte att vi skulle resumera våran resa som nog både jag och martina kan sammanfatta som bättre än det bästa. det skulle inte sitta fel att stanna här ett tag till, för att tillägga att all shopping inte innehållit handlande utan mest gott tidsfördriv :)

uppdatering island

försök nummer2, efter att allt försvann för mig igår gav jag upp.

veckan här har sprungit iväg som bara den. sova, äta, träna, shoppa, varvat med roadtrip och något museum och jättelik konsert. (dock islänska band). halvfärdiga solglasögonköp, som kostade betydligt mer än vad som var tänkt, jag lyckades trots allt med ett stordåd - jag höll mig förskratt ända tills vi kommit ut från affären. haha:) de båda stora shoppingcenterna här i byen och stan är välbesökt, affären zara verkar ha en viss dragningskraft, tillagt att det inte är jag som har den inbyggda kompassen dit.. hostmartinahost. igår kväll var vi på en konsert på islands största fotbollsarena, trots att enbart vissa låtar kändes igen var det en mäktig känsla att sitta som en av 45 000 människor samlade på ett och samma ställe. det var nästan att afterbeach-känslan blev hotat, observera nästan;)

som sagt, det är kulturhelg här och ikväll lär det vistas en och annan kotte ute på stan, så för att inte verka allt för turistiga tänkte vi beblanda oss med dem och se var det slutar.

dagens höjdpunkt måste ändå nämna att vakna och ha fått ett sms, av farfar:) (ja, johanna du läste rätt) med tanke på att jag för två veckor sedan satt och gjorde ett tappert försök att lära honom sms-konsten:)


wellwell, vi har det hur bra som helst, och tja det kunde nog knappt varit mycket bättre, okej lillsis jag saknar dig, men annars så.

åh

KUL, att allt jag lagt ner tid på att sitta här och skriva försvann. en ny uppdatering får helt enkelt bli en annan dag.

a week ago

för ungefär en vecka sedan satt jag här och hade huvudbryr över att jag missade halmstad, nyss kommit hem från gotland och alltmänt seg. ännu en lördag, har fått ett antal skratt på gymmet idag, gjort ett försök att packa ihop det jag anser vara mina viktigaste ägodelar och lagat middag. gårdagen blev allt än planerad och hastig, var lugnt men trevligt, höjden på hela kvällen som jag och emmy fick åskåda lär vara mikaels klättring in genom badrumsfönstret. hahaha.

nu så, åter till faktumet att vaggeryd lämnas ganska tidigt imorgon. och tja, jag borde helt klart göra något åt att jag inte är klar med packningen ÄN.


afterbeach säsongs-avslutning

och jag sitter i vaggeryd, med en telefon som ringt både igår och idag och blivit upplyst om hur FINT vädret är och hur KUL dom har där nere, kan jag ha något annat än ångest? jo okejdå, hur mycket ångest som helst. om samvetskvalen inför att välja om jag skulle åka eller stanna hemma var stora är det inget emot vad de är nu. hursomhelst, det är bara 10 månader kvar till premiären nästa år.

hemkommen från ett besökt gotland, tyvärr utan innehållande väder att hurra över. om åtta dagar sitter jag på landvetter, (w?), igen. denna gången för att besöka en plats jag längtat efter sen sist jag åkte därifrån, island, jag känner mig som en liten barnunge men det spritter i hela kroppen när jag kollar på alla gamla kort och läser inlägg från förra besöket där.

när vi kommer hem däremot är det bara att ta nya tag och bege sig till skolan, men av någon lustig anledning syter jag inte för det, än, visserligen har sommaren sprungit iväg men jag känner att jag fått ut så mycket av den. att bryta tån var nog en vinstlott trots allt, visst att det har varit surt, men så mycket jag kunnat göra och så mycket jag vunnit på det så var det utan tvekan värt det. jag har nog stundtals förlorat endel, men det har också fått mig att inse att det som förloras för en stund kanske inte är något att förlora. om inte annat tar vi studenten i juni, då behöver jag aldrig mer sätta mina fötter på fenix och är inte heller vara bunden att stanna här, om jag inte själv vill. det enda som jag riktigt riktigt är trött på är att jag ska behöva läsa fysik b tills den dag jag tar studenten, med en trevlig lärare men som inte kan lära ut ett jota så jag fattar. och än värre, om samma människa ska ta över sista mattekursen, då blir det ingen mer matte för mig. jäkla problem.


ikväll är det saker på gång, men hoppas på ett videosamtal med lite allsång från afterbeachen, något är alltid bättre än inget alls:) upp med hakan!